02 Mayıs 2014
Tarihimizle yüzleşiyorum

Her yıl 24 Nisan günü 
-Emperyalizmin en acımasız ülkelerinin liderleri 
- Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk halkının düşmanları
- Kulakları küpeli entel takımı hep bir ağızdan haykırıyorlar, “Türkler geçmişleri ile yüzleşsin”

O halde ben hepinize meydan okuyorum ve tarihimle yüzleşmeye hazırım. 
Ve en baştan şunu ifade ediyorum ki; “Tarihi ile yüzleşip alnının akı ile çıkacak en asil millet Türk milletidir.”

Bundan böyle bu sütunlarda
-Yalan Ermeni soykırım iddiaları
-Yalan Süryani-Keldani soykırım iddiaları
- Yalan Rum-Pontus soykırım iddiaları
-Yalan İyon soykırım iddiaları
-Yalan İzmir yangını iddiaları
- Yalan Dersim soykırım iddiaları ile ilgili olarak mücadelemize devam edeceğiz.

Şimdi gazetelere yansıyan bir haberle başlayalım. Diyarbakır’da aralarında BDP yöneticilerinin de bulunduğu bir grup, tarihi surların altındaki Ortak Vicdan Anıtı’nda basın açıklaması yaparak, 1915’te Ermenilerin soykırıma uğradığını öne sürdü. BDP Milletvekili Altan Tan, BDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyid Narin, DTK İnanç Komisyonu Üyeleri, İHD Şube Başkanı Raci Bilici ve Gomidas Enstitüsü Genel Direktörü Ermeni asıllı İngiliz tarihçi Ara Sarafian’ın katıldığı eylemde, basın açıklamasını Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi yaptı.

“Soykırımda yaşamını yitiren bir milyonu aşkın sivil-masum Ermeni’yi bu gün Diyarbakır’da saygıyla anıyoruz” diyen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, aynı tarihlerde Süryanilerin de benzer bir uygulamaya maruz kaldığını öne sürdü.

Şimdi tarihi gerçekleri sıralayalım hepsinin belgesi var.
-1915 öncesi Ruslar tarafından kışkırtılan Ermeni çeteleri başta Van olmak üzere 520 bin Osmanlı yurttaşını acımasızca katlettiler. Çoğunluk kürt kökenli yurttaşlarımızdı. 
İki cephede savaşan Osmanlı yönetimi 27 Mayıs 1915'te Ermenileri ülkenin savaş olmayan bölgesine göç kararı aldı.

Bu kez bölgedeki kürt aşiretleri göç yollarını basarak 50 bin civarında Ermeni'yi katlettiler.
Şimdi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kürtler özerklik peşinde Ermeniler ise bu bölgeyi Batı Ermenistan olarak gösteriyorlar.
Sözde bu bölgede özerk devlet kuracaklar ve daha şimdiden toprak talebinde bulunan düşmanlarını yaratıyorlar. Şaşkın ördek tersten dalarmış derler misali.
Emperyal güçler konu Türkiye düşmanlığı olunca, hepsini bir araya getirdi. Şimdi bir de Süryani soykırımı çıktı. Bu soykırım olayını eşelerseniz ardından Kürt aşiretleri çıkar. Sadece daha zengin Süryanileri soymak için 1915 yılı koşullarında yapılmıştır. 
Şimdi yalan soykırım konusunda en iddialı ülke olan Fransızlar Orta Afrika'daki çıkarları için bölgeyi kan gölüne çevirdiler.

Bundan böyle bu sütunda ABD, İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda, İsveç, Rusya, Yunanistan ve diğerlerinin soykırım tarihlerini belgeleyeceğiz. Bakalım kim tarihlerinden utanacak?